Projekter i Møldrup Borgerforening

Et meget omtalt projekt med en fælles kalender for Møldrup og omegn har været forsøgt opstartet, men der har ikke været den store interesse derefter...

Borgerforeningen har erhvervet domænet www.9632.nu til formålet.  Foreninger m.fl. er velkomne til at lave deres egen google-kalender, som så kan integreres i den fælles.

Hvis der er nogen der brænder for ideen, kan der gives adgang til at redigere webadressen. Bare sig til!

Kåring af Årets Borger

HVEM SKAL KÅRES SOM ”ÅRETS BORGER”

I MØLDRUP BY OG OMEGN?

Når Byens Borger skal vælges er det vigtigt for borgerforeningen, at byens borgere er med i processen. Vi opfordrer dig til at fremkomme med dit bud på en kandidat til titlen som Årets Borger. En person, som har gjort en særlig indsats for byen, andre borgere, foreninger eller hvad du kunne synes er relevant.

ALLE kan indstille en person til prisen!

Hvert år overrækkes prisen Lørdag aften i uge 30 i Møldrup Hallen i forbindelse med Revlingefesten.

Der kan sendes en mail til info@moeldrupborgerforening.dk

Medsend gerne personens fulde navn, evt. kaldenavn(e), adresse og en fyldestgørende begrundelse for dit valg.

Vi glæder os til at modtage dit bud på en borger, der har gjort noget særligt for Møldrup i årets løb eller tidligere år.

Årets Borger har været kåret gennem en årrække, og her ses de kårede borgere:

2019: Per Nielsen. (Glade Per)

2018: Lars Haugaard

2017: Jørgen Møller

2016: Joan Andersen

2015: Niels Jørn Trinderup

2014: Søren Peter Larsen (SP Larsen)

2013: Bent Nielsen

2012: Mads Piilgaard

2011: Jan Dalsgaard (Bowski)

2010: Niels Martin Poulsen

2009: Tom Jensen

2008: Inga Kristensen

2007: Peter Christiansen (Peter Byg)

2006: Børge Sørensen

2005: Gerda Monberg

HJERTESTARTERE i Møldrup

I marts 2013 har borgerforeningen overtaget fadderskabet af den hjertestarter der findes på Toftegården, efter Trygfonden.

Kontaktperson for hjertestarteren er Hans Bach, som står i spidsen for et mindre udvalg, som kan træde til, når hjertestarteren skal vedligeholdes.

Hans kan kontaktes på e-mail: hansbach@fiberpost.dk, tlf: 2330 0957.

Det daglige opsyn foretages af Bo Kvist, tlf: 2170 3173.

Når uheldet er ude - ved du så hvor du kan finde hjertestarteren?

Besøg os også på facebook! :)